SCHÜCO - Blikk Service
CONTACT PHONE + 4741203650
OPEN HOURS

Mon - Sat 8:00 - 18:00

E-mail

info@blikkservice24.no

Schüco er en av de ledende leverandørene av vinduer, dører og fasadesystemer av høy kvalitet laget av aluminium, PVC-U og stål. Millioner av Schüco-produkter brukes over hele verden og oppfyller de høyeste krav til design, komfort, sikkerhet og energieffektivitet.

SCHÜCO SLIDING AND LIFT-AND-SLIDE SYSTEM ASS 70.HI

Svært termisk isolert skyve- og løfte-og-skyv-system med perfekt vanntetthet, enestående lydreduksjon og ny Schüco SmartStop / Schüco SmartClose komfortteknologi som ekstrautstyr. Den er perfekt for bruk som høykvalitets systemløsning i kommersielle prosjekter og luksuriøse boligeiendommer.

SCHÜCO WINDOW AWS 75.SI+

Fleksibel standard vindusserie med maksimal varmeisolering og Schüco SimplySmart-teknologi, som har som et blokkeringsvindu med skjult utluftningsramme, og oppfyller Schüco Window AWS 75 BS.SI + de høyeste krav til arkitektur takket være sin slanke design og maksimal gjennomsiktighet. blitt optimalisert for fabrikasjon.

SCHÜCO WINDOW AWS 70.HI

Vindusystem av høy kvalitet med et omfattende utvalg av løsninger

Schüco Window AWS 70 kombinerer effektive løsninger for et bredt utvalg av funksjonelle, arkitektoniske og designkrav i ett system: et høyt nivå av varmeisolering, smale ansiktsbredder og attraktive ventilasjonskonturer samt skjulte, klassiske manuelle eller integrerte elektromekaniske beslag for innover og vinduer utover.

SCHÜCO FAÇADE FW 50+.SI

Schüco FW 50 + .SI mullion-akterspeilet fasade oppnår de nåværende klimamålene – passivhus-sertifisert.

I dag setter Schüco-fasaden FW 50 + .SI termisk isolasjonsstandard for mullion-akterspeil-fasader. Selv når du bruker materialer som gir maksimal varmeisolasjon, er det ubegrenset designfrihet samt enkel og effektiv fabrikasjon.

SCHÜCO ADS 50.NI

Det ikke-isolerte Schüco ADS 50.NI (Non Insulation) aluminiumsystemet ble designet spesielt for interiør. Til tross for smale ansiktsbredder og en veldig liten grunndybde på 50 mm, tillater den stabile konstruksjonstypen til og med romhøydeenheter. Dette systemet er også fullt kompatibelt med det ikke-isolerte Schüco Aluminium Window System.